entrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Zomerse warmte tijdens Heideweek

Aan het begin van de heideweek gaat het kwik omhoog en het weekend wordt het weer zomers warm in Ede en de rest van Nederland. In de loop van de week kunnen de tempraturen verder oplopen tot mogelijk tegen de 30 graden. Na woensdag zal de tempratuur wat dalen.

Zo warm als aan het einde van de vorige maand wordt het niet meer. Dat komt omdat de zon minder krachtig,

Het programma van Zaterdag 24 augustus Heideweek 2019
Ede en de buitendorpen staan vanaf vandaag tot en met zaterdag 31 augustus weer in het teken van de Heideweek. Negen dagen lang is er weer van alles te doen en te beleven. Deze week geven we iedere dag een overzicht van het wat er de volgende dag te doen is in Ede (niet van de buitendorpen). Het is bijvoorbeeld handig bij het plannen waar je heen wilt.

08:00-18:00 uur Heidewandeltocht
Wandelen op de hei. Afstanden: 5-10-15-20 km door bos en heide. Start bij het clubhuis van Blauw-Wit aan de Thomaslaan 8a in Ede
Locatie: Clubhuis Blauw-Wit, Ede

09:00-16:00 uur Kindervrijmarkt Bellestein
Uitgebreide kindervrijmarkt op Winkelcentrum Bellestein in Ede
Locatie: Winkelcentrum Bellestein, Ede

10:00-20:00 uur Pasar Toko Neba
Een gezellige dag met heerlijk eten, drinken, muziek, dans en entertainment. En natuurlijk de grootste collectie Indonesisch handwerk van Nederland. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar kinderprojecten in Indonesië. Toegang is gratis.
Locatie: Stationsweg 56, Ede.

10:00-22:00 uur Tennis Store Heideweek Tennistoernooi
Groots tennistoernooi voor gemengde teams.
Locatie: ETC Tennispark, Ede

10:30-17:00 uur Open Dag DTS Ede
Het is een evenement voor jong en oud. Er zijn springkussens, schminken, tafelvoetbal, ballonnen, doelgaten schieten, pannavoetbal en natuurlijk voetbalclinics voor de jeugd. Verder is er een kleedjesmarkt waar sportspullen geruild, gekocht of verkocht kunnen worden.
Locatie: Sportpark Inschoten, Ede.

13:00-18:00 uur Unlimited Grace
Locatie: Maanderplein, Ede

16:00-17:00 uur Verkiezing Mini Heidehoogheden
Kinderen die ervan dromen ooit ook Heidekoningin te worden krijgen hier hun kans. Vooraf inschrijven is verplicht om mee te kunnen doen. Als toeschouwer ben je van harte welkom!
Locatie: Oude Kerkplein, Ede

18:00-22:00 uur Heide-optocht: Heideweek geeft je vleugels!
Een gezellig evenement voor jong en oud. De deelnemers maken er samen met alle toeschouwers een geweldig feest van!
Locatie: Centrum, Ede

19:00-23:30 uur Buurtfeest De Boschpoort
Meerdaags buurtfeest met diverse artiesten.
Locatie: De Bospoort, Ede

20:00-00:00 uur Securitas Feel the Beat
Hét grootste dancefeest van Ede en omstreken! Securitas ‘Feel the Beat’ is inmiddels een begrip en ook dit jaar heeft de organisatie weer grote namen naar het Kuiperplein weten te halen. De Lievelings Dj’s van je Zusje, Puinhoop Kollektiv, Lil’ Kleine en Freddy Moreira zullen optreden tijdens deze avond. De toegang is dit jaar, mede dankzij de sponsoring van Securitas, weer gratis.
Locatie: Kuiperplein, Ede

20:30-00:00 uur Cuban Cocktail Party
Heerlijke Cuba Libre’s, Mojito’s en Cubaanse sigaren bij de buitenbar van de Sub. Lekkere Latinmuziek erbij en natuurlijk de subtropische temperaturen waar de Heideweek bekend om staat! Je hoeft niet meer naar Havana.
Locatie: Biercafé Substitute, Ede

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.