Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

Open Imkerijdag

Op zaterdag en zondag, 13 en 14 juli stellen lokale imkerverenigingen en individuele imkers hun bijenhouderij open voor  het publiek. Op ruim 230 locaties kan men terecht voor uitleg over de fascinerende hobby: het houden van honingbijen. 

De Landelijke Open Imkerijdag vindt voor het tiende achtereenvolgende jaar plaats. Het is het grootste landelijke imkerevenement met jaarlijks enkele tienduizenden bezoekers.


Beleef het bijenhouden van nabij

Wat doet een imker en waarom word je imker hoe gaat het oogsten van honing in zijn werk informatie over het houden van bijen uitleg over werksters, darren en de koningin kijken in de bijenkast en op zoek naar de koningin informatie over hoe ik mijn tuin of balkon bijvriendelijk kan inrichten hoe kan ik helpen de bijenstand te verbeteren?


Waar kun je op bezoek bij een imker?

Voor het overzicht van alle aangemelde deelnemers van de Open Imkerijdag 2019 klikt u hier. Kom kijken in de wereld van de honingbij. Plan een bezoek! 


In Ede
Bijenstand ’t Rietveld Hoek Simon Stevinlaan en Copernicuslaan 
Open: zaterdag 13 juli 2019 - 10:00 - 16:00
Gratis toegang!


 
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.