entrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Bekijk ontwerpen landmark

Het landmark staat! Bent u benieuwd naar alle ontwerpen die het niet zijn geworden? Van 9 tot 30 september kunt u ze bekijken in Cultura.

In het najaar vroegen wij ontwerpers hun ideeën voor een Airborne landmark in te sturen. We kregen heel wat inzendingen en we zijn erg trots op de creativiteit waarmee de ontwerpen zijn gemaakt. Slechts één ontwerp kon winnen. Toch willen we ook graag aandacht geven aan alle andere inzendingen. Dat doen we met de tentoonstelling in Cultura.

75 jaar herdenken
We hebben het landmark geplaatst ter ere van 75 jaar herdenken van de gebeurtenissen in 1944 op de Ginkelse Heide. Het object staat voor het verhaal van de luchtlandingen bij de start van Operatie Market Garden. Daarnaast is het een startpunt van routes die leiden langs bijzondere plekken uit de Tweede Wereldoorlog in en rondom Ede.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.