Menu

Prikbordadvertentie:

OkiDo - zingen met je kind

Robert Paul Fennema, (Kerkgenootschap Leger des Heils)
4 februari 2019

Telefoonnummer

06 - 103 203 57

Aangeboden

Nieuwe cursus OkiDo - zingen met je kind

Wegens groot succes start in februari/maart 2019 in Ede alweer voor de 6e keer een cursus 'Okido - zingen met je kind'. De cursus bestaat uit 6 tot 8 donderdagochtenden, met een frequentie van één keer per twee weken en wordt gehouden in 'de Akker' aan de Reehorsterweg 88.

(Jonge) kinderen zijn dol op muziek en op zingen. Het Leger des Heils biedt mede daarom de cursus 'OkiDo-zingen met je kind’ aan. Samen met andere ouders en kinderen zingen en muziek maken.

Het is niet alleen goed voor de ontwikkeling van het kind, maar ook voor jouw band met je kind. De cursussen zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en bestaan uit een aantal ochtenden waarin, na een half uurtje zingen, bewegen op muziek en muziekinstrumenten bespelen, er tijd is om als volwassenen te praten en (opvoedings) ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop koffie of thee. Ondertussen spelen de kinderen onder het toeziend oog van een oppas.

‘OkiDo-zingen met je kind’ is er niet alleen voor ouders en hun kinderen, maar ook opa's, oma's, ooms, tantes, oppasouders of verzorgers met hun (klein)kinderen zijn van harte welkom.

Enthousiast? Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met Jolanda Fennema via (06) 103 203 57 of via korps.valleistreek@legerdesheils.nl

Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt »