TULA yogastudio

Yogalessen

In TULA kan je verschillende stijlen van yoga volgen:

> Vinyasa yoga - voor een meer dynamische vorm van yoga-beoefening
Vinyasa yoga is een krachtige, dynamische vorm van yoga waarin je door verschillende houdingen heen beweegt verbonden met je ademhaling. De dynamiek wordt altijd gebalanceerd door ontspannende oefeningen zodat je vitaal, versterkt en kalm uit de les komt.

Voor als je net begint: Vinyasa Basics en Slow Flow
Vinyasa Basics: hier leer je de beginselen van Vinyasa yoga op een rustige manier: hoe je je bewegingen verbindt met je ademhaling, de zonnegroeten met variaties en de juiste techniek om deze vorm van yoga te beoefenen.

Slow Flow: Dit is een langzamere Vinyasa les, waarbij er niet zoveel staande houdingen zijn zoals bij de reguliere Vinyasa les. Door langzaam door de flow te bewegen ontspan je je lichaam en geest op een dieper niveau. Probeer deze les als je beweging nodig hebt, maar het wel rustig aan wilt doen.  

> Yin yoga - brengt het bindweefsel in je lichaam op strekking
Bij de meeste vormen van yoga gebruik je je spieren om Asanas (houdingen) te vormen. Dit zijn de yang stijlen, zoals Vinyasa yoga. Tijdens een Yin les stimuleren we de diepere weefsels in ons lichaam door deze op rek te brengen. Alle houdingen worden voornamelijk op de grond uitgevoerd in zit of lig, waarbij we de houdingen langer vasthouden (3-5 minuten). Als je op zoek bent naar een meditatieve vorm van yoga, is dit de juiste optie voor jou.

> Restorative yoga - ontspan en herstel
Tijdens restorative yoga maken we veel gebruik van bolsters en dekens om het lichaam te ondersteunen. Het gaat hierbij niet om het versterken of rekken van je lichaam, maar juist om volledige ontspanning. Als je moe, overwerkt, ziek of geblesseerd bent, zal Restorative (herstellende) yoga je helpen het lichaam weer te herstellen.

Alle lessen zijn online te boeken, op dag en tijd zoals het jou uitkomt.  

Grotestraat 94, Ede, Nederland
Meer informatie
Deel dit bericht!

Meer producten & diensten