Over dit platform


Gebeurt het jou ook wel eens dat je iets leuks in de buurt gemist hebt omdat je er niets over

gehoord of gelezen hebt? Wil jij ook beter geïnformeerd worden over wat er speelt in jouw buurt? Dan heb je de juiste plek gevonden. Woon je aan de zuidkant van Ede, tussen de spoorlijn en de A12, dan is entrEde.nl jouw buurtplatform.

In jouw buurt is enorm veel te doen wat voor jou interessant is. Op het buurtplatform entrEde.nl kun je dit allemaal zien. Hier vind je buurtactiviteiten maar ook het buurtnieuws, lenen, ruilen of kopen van spullen, hulpvraag en aanbod. Je kunt hier vragen stellen, je diensten aanbieden, verenigingen en winkels, zorg- en welzijnsdiensten, informatie van de overheid, gemeentenieuws en nog veel meer vinden. Je ontmoet elkaar hier op een leuke en ongedwongen manier en je kan elkaar ergens bij helpen of iets delen. Ook kun je zelf berichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. Je kan bijvoorbeeld ook vragen wie mee wil doen met het organiseren van een buurtbarbecue of een andere activiteit in je wijk. Wanneer je ervoor kiest om je aan te melden voor een buurtmail, krijg je dagelijks of wekelijks een bericht over alles wat er in je buurt of wijk gebeurt.  

Alle informatie over jouw buurt en wijk staat hier overzichtelijk op één plek. Je kan hier alles bekijken, ook zonder je aan te melden. Kijk gerust eens rond.