Buurtverbinders


Dit Buurtplatform entrEde.nl wordt beheerd door de buurtverbinders. Wij zorgen ervoor dat iedereen in de buurt of de wijk met deze site uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: De buurtverbinders brengen mensen met elkaar in contact, zowel via de site als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media als Facebook, Twitter, en Whatsapp. 

In onze rol als buurtverbinder stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online dorpsplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil.

Wij doen dit vrijwillig omdat we allemaal graag in deze buurten en wijken wonen en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken daarvan. Ook ontstaat er zo een sociale kaart waarmee mensen dingen makkelijk zelf kunnen regelen.

Klik hier om te zien wie de buurtverbinders zijn.

Heb je interesse om ook vrijwilliger te worden bij entrEde.nl? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van een van ons, of stuur een mailtje naar