entrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Wijkwinkelcentrum Stadspoort is door zijn ligging (direct aan de A12) zeer eenvoudig en makkelijk te bereiken. Aan beide zijden van het winkelcentrum zijn parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in ons winkelcentrum.
Naast de twee grote supermarkten (Albert Heijn en Jumbo) zijn er ook verswinkels (Bakker Bart, keurslagerij de Haas). Het winkelcentrum bestaat uit 20 winkels (oppervlakte 6.500 m²) waaronder een aantal landelijke winkelketens als Hema, Shoeby, Ter Stal , DA Drogist en Bruna.
Dit ruime aanbod wordt verder aangevuld met een reisbureau (VakantieXperts), kapsalon (Team Kapsalon), schoenmaker (Klomp), bloemenwinkel (Florado), opticien (van den Bergh), horeca (Cafetaria Stadspoort en De Bourgondiër). Kortom een wijkwinkelcentrum met een gevarieerd aanbod van branches, makkelijk bereikbaar en volop gratis parkeren.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.