entrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Emmaüs Ede is een samenwerkingsverband in de Rietkampen van de Protestantse Gemeente Ede en de Titus Brandsma Parochie en heeft een uniek oecumenisch karakter. Als we onszelf omschrijven, gebruiken we graag de volgende woorden: Verbonden Open Vrij en Zoekend. Naast religieuze en zingevingsactiviteiten richt Emmaüs zich op haar sociale functie in de wijk Rietkampen via laagdrempelige activiteiten, open voor iedereen.
  Het ontmoetingscentrum is voor en met de wijk, waarin ontmoeten centraal staat. Iedere week is er een uitgebreid programma, waarbij er voor ieder wat te doen is. U kunt heerlijk aanschuiven bij de koffieochtend of deelnemen aan de open maaltijd op vrijdagavond. Ook is er een Taalcafé, Klik en Tik cursus, wordt er gehaakt en geknutseld. Maar is er ook hulp vanuit de Welzijnsorganisatie Malkander.
  Cultura is het centrum voor kunst en cultuur in de gemeente Ede. De naam is afgeleid van het begrip cultuur, en niet zomaar. Want in het begrip ‘cultuur’ is het bestaansrecht te vinden van onze organisatie. Cultura staat voor leren, informeren en genieten door middel van Kunst & Cultuur. Cultura faciliteert, informeert en inspireert en doet dit vanuit de hoofdvestiging aan de Molenstraat en vanuit de vestigingen Stadspoort in Ede, Collage in Bennekom en het Westhoffhuis in Lunteren. Daarnaast is Cultura actief op verschillende locaties met de Bibliobus en educatieve programma’s op scholen. Cultura is: Theater Filmhuis Bibliotheek Cursussen voor beeldende kunst, musical, dans, muziek, fotografie en theater Galerie Stadswinkel Café Evenementen Cultura biedt inspirerende en diverse mogelijkheden voor mensen die zich willen ontwikkelen en ontspannen. Cultura is er voor iedereen, voor mensen met verschillende achtergronden, verschillende leeftijden en verschillende interesses.
  Het buurthuis is er voor en met de wijk, waarin ontmoeten centraal staat. In De Meerpaal is altijd wel iets te doen! U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht voor cursussen en activiteiten. Lees meer: https://www.buurthuisdemeerpaalede.nl/activiteiten/
  ACV is verantwoordelijk voor het inzamelen van afval binnen de gemeente Ede. Ook de afvalbrengstations in deze gemeente vallen onder ons beheer. Daarnaast zijn we actief op het gebied van gladheidsbestrijding, het reinigen van wegverhardingen, de riolering onder de verharding en plaagdierbestrijding.
  Welkom bij ons inloophuis in de ontmoetingsruimte onderin de Elskampflat. U kunt gratis een kopje koffie drinken, krantje lezen, spelletje doen. Er zijn vrijwilligers aanwezig voor een luisterend oor. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten
  Wijkwinkelcentrum Stadspoort is door zijn ligging (direct aan de A12) zeer eenvoudig en makkelijk te bereiken. Aan beide zijden van het winkelcentrum zijn parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in ons winkelcentrum. Naast de twee grote supermarkten (Albert Heijn en Jumbo) zijn er ook verswinkels (Bakker Bart, keurslagerij de Haas). Het winkelcentrum bestaat uit 20 winkels (oppervlakte 6.500 m²) waaronder een aantal landelijke winkelketens als Hema, Shoeby, Ter Stal , DA Drogist en Bruna. Dit ruime aanbod wordt verder aangevuld met een reisbureau (VakantieXperts), kapsalon (Team Kapsalon), schoenmaker (Klomp), bloemenwinkel (Florado), opticien (van den Bergh), horeca (Cafetaria Stadspoort en De Bourgondiër). Kortom een wijkwinkelcentrum met een gevarieerd aanbod van branches, makkelijk bereikbaar en volop gratis parkeren.
  Kinderen tot 12 jaar zijn welkom bij Speeltuinvereniging De Zanderij aan de Nijverheidlaan 23a. De speeltuin ligt midden in de wijk Ede-Zuid. Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten, zoals: paaseieren zoeken, knutselmiddagen en kinderbingo's. Het lidmaatschap is slechts € 15,00 per jaar. Dat is inclusief gratis deelname aan activiteiten.
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.