Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
01-02-2019
Hulp
Goedendag. Ik schaam me ergens diep voor mn vraag , gezien mn leeftijd. Ik ben alleenstaande mama, van 4 geweldige kinderen, de jongste 2, oudste 14. Mn meissie is sinds een paar dagen voorlopig uit huis, ik loop al een vast qua mn woning, spullen uitzoeken, niet wetend waar te beginnen. Zou er iemand zijn die me zou kunnen helpen een aantal keer met mn huis uit zoeken en een beetje opruimen.Niet dat het een super bende is, maar wil een beetje rust in mn huis creeeren, voor mn kids en voor mn zelf. Dank je wel alvast.
29-01-2019
Hulp
Hulp in de huishouding gezocht
10-01-2019
Hulp
Ik vraag me af of er iemand is die mij kan helpen om een laminaat vloer te leggen.
08-01-2019
Kinderen
Helaas is het niet vanzelfsprekend dat elk kind een grootmoeder heeft, zoals in het geval van Tim. Hij zou graag een bonus-oma wensen die om de week wat leuks met hem wil doen. Tim is drie jaar oud, woont samen met zijn moeder en is rustig en lief van karakter. Wilt u bonus-oma zijn voor Tim? Ik hoor het graag!
21-11-2018
Dieren
Ik zoek iemand die de hond voor een cliënte van mij wil uitlaten. Elke dag op een vast tijdstip
21-09-2018
Spullen
Kan iemand NRC Handelsblad overnemen komende 2 jaar? Kan ik deze ruilen voor bv Nederlands Dagblad, RD, de Gelderlander, Algemeen Dagblad, PZC? Ik heb do + vrij + za NRC Handelsblad, 16 euro per maand. Ede-Oud Zuid.
17-08-2018
Dieren
Ik zoek een uitlaat voor de zaterdag. Tijd naar eigen tijd in te vullen. Het gaat om een super lieve en gehoorzame Golden retriever Jamie.
06-08-2018
Hulp
Ik wil heel graag af en toe met iemand iets leuks gaan ondernemen. En dan samen overleggen wat en wanneer.
06-08-2018
Dieren
Hond uitlaten. Golden retriever.
07-05-2018
Spullen
Wie o wie kan dinsdag 15 mei helpen om spullen te verplaatsen in een woning, zodat er een vloer gelegd kan worden.
08-04-2018
Hulp
hulp bij schilder en schuurwerk
07-04-2018
Hulp
Wie wil mij helpen met behangen van de gang beneden, trapgat, gang boven en trapgat naar zolder?
21-03-2018
Hulp
Wij zijn opzoek naar een vrijwillige coach/belangenbehartiger! Streef jij ook naar een samenleving waarbij iedereen kan meedoen? Een samenleving waar iedereen gelijke rechten en kansen heeft. Waar iedereen naar school kan gaan en kans heeft op een betaalde baan! Ga dan samen met ons in gesprek met bedrijven, gemeenteraadsleden, scholen, scholieren, burgers en andere belangenbehartigers. Heb je interesse? En ben je benieuwd wat deze functie inhoud? Mail dan naar: onderlingsterkede@gmail.com
03-03-2018
Overig
Voor de Wijkclub in oprichting zijn wij op zoek naar betrokken vrijwillige bestuursleden: – Voorzitter – Penningmeester – Secretaris – Algemene bestuursleden Verder zoeken we ook voor de volgende taken enthousiaste vrijwilligers: – Website maken/onderhouden – Administratie en/of boekhouding – Foto’s maken van de activiteiten – Activiteitenoverzicht bijhouden – Activiteitenoverzicht verspreiden – PR verzorgen – Sponsors zoeken – Ondersteuning van de groepsleider tijdens activiteiten – Helpen bij het opzetten van activiteiten – Organiseren van vakantieactiviteiten in de buurt Ook als u aan bepaalde groepen zou willen les geven op het gebied van sport en/of andere activiteiten houden we ons aanbevolen.
26-02-2018
Hulp
Ik ben op zoek naar een betrouwbare hulp in de huishouding die van aanpakken weet. Ken/ ben je zo iemand, dan kom ik graag met je in contact.
Pagina's (1): 1