Hoe doe je mee


Om dit buurtplatform nog leuker te maken zijn jullie, de bewoners en bezoekers, nodig. 

Jullie vormen tenslotte de netwerken, voeren de gesprekken, delen informatie, nemen initiatieven en maken anderen daar weer enthousiast voor. Wij, de buurtverbinders, een enthousiaste groep buurtbewoners die zorg dragen voor dit buurtplatform plaatsen ook wel berichten, maar er is nog zoveel meer wat leeft onder jullie, alle bewoners!  

Samen maken we een leuke, afwisselende, informatieve online buurtplatform: entrEde.nl  

Jouw buurt in Ede. Voor bewoners en door bewoners!

Op entrEde.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Alle informatie op dit buurtplatform is voor iedereen vrij in te zien. Maar misschien vind je het fijn om berichten te krijgen over wat er gebeurt in jouw buurt of wijk. Of wil je zelf eens iets plaatsen op de website? Of ergens op reageren? Of wil je een activiteit van je organisatie in de wijkagenda zetten of een advertentie op het prikbord? Dat kan allemaal, maar schrijf je dan eerst in om actief te kunnen deelnemen. 

Dat gaat heel makkelijk klik op "Inschrijven" rechtsboven. Niet langer wachten dus!

Inschrijven
Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.  

We gebruiken het e-mailadres om je te kunnen informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt. 

Om het wat leuker te maken en elkaar beter te leren kennen kun je nog laten weten, wat je fijn vindt aan je buurt, wat voor werk je doet of iets anders wat meer over jou vertelt. Om buurtbewoners onder elkaar een goed beeld te geven met wie ze contact hebben, vragen wij je om de gegevens naar waarheid in te vullen en een foto van jezelf te plaatsen.