Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers voor 'ICT oefencafé'

25 september 2019


Hallo, 

Mijn naam is Maarten Boele. Ik werk als welzijnswerker in de wijken Maandereng en Rietkampen in Ede. Daar kom ik regelmatig mensen tegen die het ‘eng’ vinden om met de computer/tablet/telefoon te werken. Vaak gaat dit om senioren. Die hebben regelmatig wel een cursus gevolgd maar als ze dan thuis komen, ‘’dan raken ze hem nooit meer aan’’, aldus de senioren.

Er is behoefte om in een groep op een ontspannen manier met elkaar te oefenen. Dit willen we gaan opstarten met een paar buurtbewoners, een enthousiaste ICT vrijwilliger die zijn of haar expertise wil delen met ons, en ik zelf als welzijnswerker.

Het is een mooie manier om iets voor je naaste te kunnen betekenen. Het is vrijwillig omdat er geen budget voor is. Maar het levert je denk ik veel meer op dan dat het je kost.

Concreet: ben je iemand die graag iets opzet en je expertise op het gebied van ICT daar graag bij inzet….dan zoeken we jou! Het moet nog helemaal opgestart worden. 

Interesse: app/bel even naar mij: 0682141350 of mail naar

Grtzz Maarten Boele, Malkander

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.