Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Op zaterdag 14 juli is op de kenniscampus de Van der Knaaphal’ geopend, de topsporthal van Ede. Met een capaciteit van 1200 toeschouwers, kan men genieten van nationale en internationale topsportwedstrijden en evenementen.
Op het Circuit Zandvoort het NK Scootmobiel
Op Koningsdag was er veel te doen in Ede, om een indruk te krijgen is de redactie van Ede.nieuws dit jaar in Bennekom, Ede en Lunteren geweest.
Nieuwbouw Technova College - Bouwperiode maart 2018 Modern onderwijs verdient een creatief en technisch hoogwaardig pand. Met moderne technieken wordt een nieuwe school neergezet. Binnen de muren van dit gebouw zal modern techniekonderwijs gericht op kiezen, leren en werken, een vaste plaats krijgen. Er is ruimte voor innovatie in samenwerking met het bedrijfsleven. Kortom: een broedplaats voor ontwikkelingen in de techniek.
Op de dag van het statiegelddebat kwam Rogier Pelgrim met zijn eerste song in het Nederlands. Met het nummer ‘Doe Jij Mij Weg?’ vraagt de zanger op een lichtvoetige manier aandacht voor het thema zwerfafval.
Op 21 maart is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Waarom is het belangrijk dat u gaat stemmen? En wat doet een gemeenteraad eigenlijk? Bekijk het in dit filmpje.
Een prachtige film over bewoners van de Hoogbouwflats aan de Zuidkant van Ede. In het filmpje stellen bewoners elkaar vragen over het wonen en leven in de buurt. En je ziet meteen meer contact en meer begrip ontstaan. Heel mooi om te zien. En het wordt weer duidelijk dat er zoveel meer overeenkomsten tussen mensen zijn dan de enkele verschillen. Echt een aanrader! Dit is een verkorte versie.
Connexxion Flirt 3-treinstel: 5038 vertrekt op station Ede-Wageningen als stoptrein (31344) richting Amersfoort, via Ede Centrum, Lunteren, Barneveld Zuid, Barneveld Centrum, Barneveld Noord & Hoevelaken. Dit materieel rijdt op deze dag voor het eerst een aantal slagen op de zogenoemde Valleilijn van Connexxion tussen Amersfoort & Ede-Wageningen. Materieel: FLIRT-III (Connexxion) Station: Ede-Wageningen Treinserie: 31300 richting Amersfoort Treinnummer: 31344 Tijd: 16:25 Data: Donderdag 01 februari 2018
Trailer van de film Wild
Pagina's (1): 1