Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Het Buurtpreventieteam is één van de vele initiatieven van het Wijkplatform Maandereng. De teamleden zijn de oren en ogen van de wijk met ongeveer 7.000 inwoners. Het vijfjarig bestaan werd gevierd met de hele buurt tijdens een ‘meet and greet’, samen met alle betrokken hulporganisaties.
In de afgelopen week, maar ook deze week houdt de gemeente Ede een onderzoek naar de situatie op de Kerkweg in Ede. Door de komst van hoog frequent spoor moet van ProRail in de komende jaren de spoorwegovergang dicht. Bewoners rond de overweg vrezen dat ze op een eiland komen te wonen. Hoewel dit dossier al tijden speelt, neemt nu de onrust toe.
De Edese fractie van de ChristenUnie heeft met verbazing kennis genomen van het aangepaste ontwerp van het nieuwe station Ede-Wageningen. Ede Stad plaatste 10 augustus een bericht over het aangepaste ontwerp. Na het bestuderen van het ontwerp vielen er diverse zaken op.
Op zaterdag 14 juli is op de kenniscampus de Van der Knaaphal’ geopend, de topsporthal van Ede. Met een capaciteit van 1200 toeschouwers, kan men genieten van nationale en internationale topsportwedstrijden en evenementen.
Op het Circuit Zandvoort het NK Scootmobiel
Op Koningsdag was er veel te doen in Ede, om een indruk te krijgen is de redactie van Ede.nieuws dit jaar in Bennekom, Ede en Lunteren geweest.
Nieuwbouw Technova College - Bouwperiode maart 2018 Modern onderwijs verdient een creatief en technisch hoogwaardig pand. Met moderne technieken wordt een nieuwe school neergezet. Binnen de muren van dit gebouw zal modern techniekonderwijs gericht op kiezen, leren en werken, een vaste plaats krijgen. Er is ruimte voor innovatie in samenwerking met het bedrijfsleven. Kortom: een broedplaats voor ontwikkelingen in de techniek.
Op de dag van het statiegelddebat kwam Rogier Pelgrim met zijn eerste song in het Nederlands. Met het nummer ‘Doe Jij Mij Weg?’ vraagt de zanger op een lichtvoetige manier aandacht voor het thema zwerfafval.
Op 21 maart is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Waarom is het belangrijk dat u gaat stemmen? En wat doet een gemeenteraad eigenlijk? Bekijk het in dit filmpje.
Een prachtige film over bewoners van de Hoogbouwflats aan de Zuidkant van Ede. In het filmpje stellen bewoners elkaar vragen over het wonen en leven in de buurt. En je ziet meteen meer contact en meer begrip ontstaan. Heel mooi om te zien. En het wordt weer duidelijk dat er zoveel meer overeenkomsten tussen mensen zijn dan de enkele verschillen. Echt een aanrader! Dit is een verkorte versie.
Pagina's (2): 1 2 Volgende