Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Op het voormalig ENKAterrein waar nu de Enkawijk uitgebreid wordt is men van plan 2 grote eiken te kappen om er een huis te bouwen, en daar is de buurt op tegen.
Het zag er even somber uit voor de Kledingbank Ede toen deze weg moest van het kazerneterrein. Maar dankzij veel inzet van vele partijen is het toch gelukt een nieuwe locatie te vinden aan de Marconistraat in Ede. Wethouder Hester Veltman verrichtte de officiële opening, door het leegstorten en sorteren van een kledingcontainer.
Ook in 2018 zend EdeTV een Sinterklaasjournaal uit. Geproduceerd door studenten van het TechnovaCollege in samenwerking met lokale middenstand, juffrouw Sara, de burgemeester, test-piet en de sint zelf natuurlijk. Vanaf 12 november zend EdeTV dagelijks vanaf 16u, ieder uur het Sinterklaasjournaal Ede uit. Iedere dag is er op TV en op het Youtube kanaal een nieuwe aflevering te zien.
Opening Huygenspark 29 juni 2013 Nog steeds een ontmoetingsplek
Het Buurtpreventieteam is één van de vele initiatieven van het Wijkplatform Maandereng. De teamleden zijn de oren en ogen van de wijk met ongeveer 7.000 inwoners. Het vijfjarig bestaan werd gevierd met de hele buurt tijdens een ‘meet and greet’, samen met alle betrokken hulporganisaties.
In de afgelopen week, maar ook deze week houdt de gemeente Ede een onderzoek naar de situatie op de Kerkweg in Ede. Door de komst van hoog frequent spoor moet van ProRail in de komende jaren de spoorwegovergang dicht. Bewoners rond de overweg vrezen dat ze op een eiland komen te wonen. Hoewel dit dossier al tijden speelt, neemt nu de onrust toe.
De Edese fractie van de ChristenUnie heeft met verbazing kennis genomen van het aangepaste ontwerp van het nieuwe station Ede-Wageningen. Ede Stad plaatste 10 augustus een bericht over het aangepaste ontwerp. Na het bestuderen van het ontwerp vielen er diverse zaken op.
Op zaterdag 14 juli is op de kenniscampus de Van der Knaaphal’ geopend, de topsporthal van Ede. Met een capaciteit van 1200 toeschouwers, kan men genieten van nationale en internationale topsportwedstrijden en evenementen.
Op het Circuit Zandvoort het NK Scootmobiel
Op Koningsdag was er veel te doen in Ede, om een indruk te krijgen is de redactie van Ede.nieuws dit jaar in Bennekom, Ede en Lunteren geweest.
Pagina's (2): 1 2 Volgende