Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Op 21 maart is het zover: de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Waarom is het belangrijk dat u gaat stemmen? En wat doet een gemeenteraad eigenlijk? Bekijk het in dit filmpje.
Een prachtige film over bewoners van de Hoogbouwflats aan de Zuidkant van Ede. In het filmpje stellen bewoners elkaar vragen over het wonen en leven in de buurt. En je ziet meteen meer contact en meer begrip ontstaan. Heel mooi om te zien. En het wordt weer duidelijk dat er zoveel meer overeenkomsten tussen mensen zijn dan de enkele verschillen. Echt een aanrader! Dit is een verkorte versie.
Connexxion Flirt 3-treinstel: 5038 vertrekt op station Ede-Wageningen als stoptrein (31344) richting Amersfoort, via Ede Centrum, Lunteren, Barneveld Zuid, Barneveld Centrum, Barneveld Noord & Hoevelaken. Dit materieel rijdt op deze dag voor het eerst een aantal slagen op de zogenoemde Valleilijn van Connexxion tussen Amersfoort & Ede-Wageningen. Materieel: FLIRT-III (Connexxion) Station: Ede-Wageningen Treinserie: 31300 richting Amersfoort Treinnummer: 31344 Tijd: 16:25 Data: Donderdag 01 februari 2018
Trailer van de film Wild
Pagina's (1): 1