entrEde.nl

Inloggen of inschrijven

Verkeersmaatregelen Heideweek en Wings of FreedomVan 23 tot en met 31 augustus is er veel te doen in gemeente Ede. Denk aan de Heideweek en de Wings of Freedom Airshow. Daarom zijn sommige wegen afgesloten. Ook kunt u uw auto wat minder makkelijk parkeren. Wij informeren u graag over alle wijzigingen, zodat u goed voorbereid bent.

Parkeren Kuiperplein
Op het Kuiperplein mag u tussen 19 augustus en 2 september maximaal 1 uur parkeren op de parkeerplekken aan de zijde van de BigBazar. Op vrijdag 23, zaterdag 24, donderdag 29 en zaterdag 31 augustus kan dat tot 18:00 uur (inrijden tot 17:00 uur). Tijdens het Kinderfestival op woensdag 28 augustus kunt u tot 13:00 uur gebruikmaken van de parkeerplekken (inrijden tot 12:00 uur).

Andere parkeerplekken Ede
U kunt ook parkeren in Q-Park Markt, Achterdoelen en De Halte of op het Bunschoterplein. Bezoekt u een bedrijf aan de Telefoonweg? U mag uw auto kort parkeren op de parkeerstrook aan de Veenderweg (maximaal 1 uur).  

Wegafsluitingen Telefoonweg
De Telefoonweg is tijdens de feestavonden op vrijdag 23, zaterdag 24, donderdag 29 en zaterdag 31 augustus tussen 18:00 en 00:30 uur ter hoogte van het Kuiperplein afgesloten voor auto’s. Op deze avonden zijn op het Marktplein en aan de Telefoonweg speciale parkeerplaatsen voor fietsen. Dus kom vooral op de fiets!

Heideoptocht, Oud Lunterse Dag en Vlegeldag
Op zaterdag 24 augustus is de Heideoptocht. Dat betekent dat de volgende straten tussen 17:30 en 21:00 uur afgesloten zijn voor auto’s: Raadhuisstraat, Molenstraat, Schaapsweg, Veenderweg, Telefoonweg, Stationsweg, Breelaan, Detmarlaan en Arnhemseweg. Kom dus lopend of fietsend. Ook kunt u de parkeergarages Q-park Markt, De Halte en Achterdoelen niet in- of uitrijden. Het centrum van Bennekom is vanwege de Vlegeldag op woensdag 28 augustus afgesloten voor verkeer. En tijdens de Oud Lunterse Dag op zaterdag 31 augustus kunnen auto’s het centrum van Lunteren niet in.

Afsluiting N224 Wings of Freedom
Op zaterdag 24 augustus is de N224 afgesloten vanaf café De Kade tot aan het tankstation bij De Klomp. Dit duurt van 8:00 tot 17:00 uur. Het is alleen toegankelijk voor bezoekers van Wings of Freedom. Meer informatie: www.vliegshowede.nl.

Weekmarkt Ede
Op zaterdag 24 en 31 augustus stopt de weekmarkt op het Marktplein om 16:00 uur in plaats van 17:00 uur.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.