Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

Parkeren vrachtwagensGeparkeerde vrachtwagens op de bedrijventerreinen Frankeneng, Heestereng en de Vallei zorgen nog wel eens voor onveilige situaties. Daarom pakken wij nu de grootste knelpunten aan.

De vrachtwagens langs de kant van de weg maken de straat soms onoverzichtelijk. Bent u aan het winkelen, dan kan het lastig zijn om veilig van een parkeerplaats de weg op te komen. Om snel de veiligheid te vergroten zijn we in gesprek met (transport)bedrijven. Samen zoeken we naar betere parkeerplekken voor hun vrachtwagens. Over ongeveer twee jaar moet er een parkeerplaats voor vrachtwagens langs de A12 of A30 komen. Chauffeurs hoeven dan niet meer Ede in om hun wagen te parkeren.

Bedrijventerrein
Ook voor de chauffeurs is parkeren op de bedrijventerreinen niet altijd prettig. Ze kunnen bijvoorbeeld niet makkelijk even naar het toilet. Daarom plaatsen we tijdelijke toiletten op de bedrijventerreinen. Zodra de parkeerplaats langs de snelweg klaar is, kunnen chauffeurs daar gebruik maken van het toilet.

Deel dit bericht!

Reacties

Cor Breunissen
3 februari 2019

Ok heel mooi en wat word er geregeld voor de chauffeurs die in Ede wonen ? We weten dat we niet in de bebouwde kom kunnen en mogen parkeren maar als we dan zien dat er nergens geen plek voor word gereserveerd is dat jammer . Het zou toch mooi zijn als dat er een vaste plek zou zijn zodat we daar onze fiets of auto kunnen parkeren en als we "thuis" komen kunnen we de vrachtauto omruilen voor onze fiets of personenauto..