Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

Nog even schaatsen aan het RaadhuispleinHeeft u al een pirouette gedraaid op de ijsbaan? Lekker rondjes geschaatst of gewoon genoten van een kop warme chocolademelk? Het kan nog. De schaatsbaan aan het Raadshuisplein in Ede is nog open t/m 19 januari.

Nu de drukke feestdagen achter de rug zijn, heeft u misschien wat meer tijd voor andere ontspanning. Als dat zo is, kom dan (nog) een keer schaatsen in het centrum van Ede. De mooie schaatsbaan is voor jong en oud. En omdat de baan overdekt is, bent u niet afhankelijk van het weer. De schaatsbaan heeft ruime openingstijden. Dus ook als u eerst moet werken of naar school moet, is er tijd genoeg om te komen schaatsen.

Voor één uur schaatsen betaalt u € 4,50. Is het niet druk? Dan mag u blijven schaatsen. Als de baan te vol wordt, wordt er gewisseld.

Meer informatie
Kijk voor actuele informatie over openingstijden op  www.friendsonice.nl. Vanavond 12 januari "Bingo on Ice" van 19:00 - 22:00 (8 rondes € 10,00). En zaterdag 19 januari het Smeltfeest aanvang 20:00. Het belooft een gezellige avond te worden met Mark Verriet, Lesley Williams en Jacques Herb. toegang is GRATIS (een vrijwillige bijdrage van 5 euro wordt op prijs gesteld).