Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

De gemeente onlineU kent natuurlijk deze pagina’s met gemeentenieuws in EdeStad. Via www.ede.nl houden wij u ook op de hoogte. En wist u dat u ook via onze social mediakanalen van alles te weten kunt komen over wat er in Ede gebeurt?

Elk kanaal zetten we op een andere manier in. Wat vindt u waar?

Ede.nl
Via de gemeentelijk website kunt u zelf van alles regelen. Een verhuizing doorgeven of een melding doen. Daarnaast plaatsen we daar al onze persberichten. Ook vindt u er een overzicht van allerlei langlopende activiteiten in de gemeente, zoals bouwprojecten en de herinrichting van straten en wijken.

Facebook
Via Facebook tonen we een verzameling van interessante en serieuze onderwerpen. Voor een groot evenement als de Airborne Luchtlandingen en Herdenking gebruiken we een speciale themapagina. Hier kunt u in sommige gevallen live meekijken met het evenement. Een soort tv-kijken via Facebook dus. Volg ons om een seintje te krijgen als we weer zo’n ‘uitzending’ gepland hebben. 

Twitter
Op Twitter plaatsen we vaker serieuze berichten. Het is ook ons officiële crisiskanaal. Dus in geval van een ramp kunt u daar vinden wat u moet doen. Of hoe u ons kan bereiken met vragen. Op Twitter vindt u verder eigen nieuws en de laatste persberichten.

Instagram
De app van Instagram is volledig gericht op beeld. Hier plaatsen we filmpjes en foto’s van de mooie natuur rond Ede met #LoveEde en u kunt er nieuwsfoto’s vinden. Via Instagram stories (te herkennen aan het roze ringetje rond onze profielfoto) laten we mini-reportages zien. Bijvoorbeeld van het planten van de iepen in de Grotestraat of de Lintjesregen. Wees er wel snel bij. De verhalen verdwijnen vanzelf na 24 uur.   

LinkedIn
LinkedIn is vooral voor zakelijke berichten en onze vacatures. De berichten die we daar plaatsen zijn gericht op bedrijven. We kondigen er zakelijke evenementen aan en we laten het bijvoorbeeld weten als er een nieuw ondernemersmagazine verschijnt.

YouTube
Over sommige onderwerpen maken we een video, bijvoorbeeld omdat iets meer uitleg vraagt. Of we maken een terugblik op een belangrijke bijeenkomst. Deze filmpjes vindt u op ons YouTube-kanaal.

Waar vindt u ons?