Details

Dinsdag 16 november 2021 tussen 19:00 en 21:00
Afgelopen
Wijkcentrum Het Kernhuis
Parkrand, Ede, Nederland

Op dinsdagavond 16 november organiseert FoodFloor Ede een bijeenkomst met als thema ‘Gezond en fit ouder worden’.

Juist bij het ouder worden is een goed voedingspatroon belangrijk. Wist u dat andere voedingsstoffen belangrijk worden als u ouder wordt? Op de FoodFloor bijeenkomst van 16 november hoort u er alles over. De bijeenkomst start om 19.00 uur met een kopje koffie of thee, er is een informatiemarkt en lezingen, en we sluiten af met een (gezond) hapje en drankje. De bijeenkomst is voor mantelzorgers, ouderen, koks, iedereen die interesse heeft in dit thema.

Ouder worden en voeding

Als boodschappen doen en koken moeilijker wordt, zijn kant-en-klaar maaltijden een handige oplossing. Maar zijn deze maaltijden wel gezond? Op de informatiemarkt vergelijken we diverse maaltijden zodat u weet wat de beste keus is. Kim van Leeuwen van diëtisten praktijk ‘Voeding in de Praktijk’ gaat tijdens haar lezing in op de voedingsstoffen die extra belangrijk zijn om fit te blijven als je ouder wordt, en geeft tips om een gezond voedingspatroon aan te houden.

Programma

vanaf 19.00 uur inloop  met koffie en thee
19.00- 19.30 informatiemarkt
19.30- 20.30 lezingen door Voedselraad en diëtistenpraktijk Voeding in de Praktijk
vanaf 20.30 uur afsluiting met een (gezond) hapje en drankje

Meer informatie of aanmelden kan via email: .

Het Kernhuis ligt naast winkelcentrum Parkweide. De toegang is gratis en iedereen met interesse in dit thema is van harte welkom.

Over de organisator

Buurtverbinders entrEde
Het buurtplatform entrEde is er voor de bewoners, organisaties en bedrijven in het gebied Ede tussen de spoorlijn Utrecht - Arnhem en de ...... Lees meer