Afrikaanse Vrouwen ontmoeten elkaar

Buurthuis De Meerpaal

Details

Woensdag 15 september 2021 tussen 09:30 en 11:30
Afgelopen
Industrielaan 1, Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 18 december 2021

Iedere woensdag ochtend komen Afrikaanse vrouwen bij elkaar om koffie te drinken bij de Meerpaal. 

We bespreken wat we allemaal tegenkomen in Nederland!!
Hoe we elkaar kunnen ondersteunen en helpen.

Periodiek hebben we ook voorlichting over allerlei zaken die betrekking hebben op voeding, wonen in Nederland, opvoeding en als iemand graag iets wil weten, dan kunnen wij opzoek naar informatie hierover een eventueel iemand uitnodigen die iets hierover kan vertellen.


Kom je ook uit Afrika, ben je vrouw en vind je het leuk om eens kennis te maken met andere Afrikaanse vrouwen. Kom gerust langs.

Iedere woensdag van 9.30 tot 11.30 staat er koffie en thee klaar. Nasra Abdinoor van de Vereniging van Afrikaanse Vrouwen in Nederland is altijd aanwezig om meer informatie te kunnen geven.

De VAVN heeft als doel
*Het met elkaar in contact brengen van Afrikaanse vrouwen in Nederland ter bevordering van de interne en externe emancipatie van Afrikaanse vrouwen en meisjes in eigen kringen.

*Het in Nederland aan het licht brengen, bundelen en benutten van de potentie aan capaciteiten en inzichten van Afrikaanse vrouwen. Bevorderen, stimuleren en ondersteunen van effectieve participatie van Afrikaanse vrouwen en meisjes op alle niveaus.

*Het organiseren van multiculturele en interculturele activiteiten, ontmoetingen en uitwisselingen waarbij Afrikaanse vrouwen in de gelegenheid worden gesteld in contact te met verschillende Afrikaanse nationaliteiten zodat onderling geleerd kan worden van de rijke diversiteit van Afrikaanse samenlevingen en culturen.


Over de organisator

Buurthuis De Meerpaal
Stichting 'Buurt- en Kluphuis De Meerpaal' Buurthuis De Meerpaal is een zelfstandige stichting en een centrum voor en van de wi...... Lees meer