Het ZuiderZomerFestival 2021 - GAAT NIET DOOR!!

Malkander Ede Zuid/Bennekom

Details
Zaterdag 10 juli 2021 tussen 13:00 en 17:00
Afgelopen
Maanderpark
Ede, Nederland

VANWEGE AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN GAAT HET ZUIDERZOMERFESTIVAL HELAAS NIET DOOR!!


“Tijdens het ZuiderZomerFestival op 10 juli 2021 van 13:00 tot 17:00 uur organiseren we op drie verschillende plekken in Ede-Zuid (Maanderpark, Hoogbouw Zuid en Hattasingel Rietkampen) een sportieve dag voor en door bewoners van de wijk. Ontmoeting, samen bewegen, cultureel bezig zijn en gezond doch lekker eten en drinken staat centraal.”

Het ZuiderZomerFestival is bewoners-initiatief van de bewonerscommissies van de Maandereng, Rietkampen en Uitvindersbuurt, ondersteunt door Malkander, Sportservice Ede, Cultura en gemeente Ede. Het is een dag voor en door bewoners!

Wat gaan we doen?
Tijdens het ZuiderZomerFestival is er een ontmoetingsmarkt en worden er diverse sport- en spel activiteiten georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Hierbij kun je denken aan een stormbaan, waterglijbaan, kickboks-clinics, schmink-hoekjes en nog veel meer! Ook zijn er culturele en creatieve activiteiten, samen met vele verkrijgbare lekkernijen. Dit aanbod komt vanuit de inwoners zelf!

Kom jij ook?

Het evenement wordt georganiseerd met een nauwlettend oog op wat mogelijk is, afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen.

Over de organisator
Malkander Ede Zuid/Bennekom
Malkander ondersteunt, verbindt en versterkt mensen en groepen mensen in de gemeente Ede. Malkander werkt mee aan een positieve samenlevi...... Lees meer