Gratis (digitale)bijeenkomst financiële mogelijkheden mantelzorgers

Malkander

Details

Donderdag 15 april 2021 tussen 19:00 en 21:00
Afgelopen
Galvanistraat 1, Ede

Op donderdagavond 15 april aanstaande van 19.00-21.00 uur biedt Malkander digitaal een informatiebijeenkomst aan over financiele mogelijkheden speciaal voor mantelzorgers, met een gastspreker van MantelzorgNL.

Als je zorgt voor iemand die ziek of beperkt is, maak je extra kosten. Reiskosten, zorgkosten, hulpmiddelen die gekocht moeten worden, aanpassingen in en om het huis, noem maar op. We krijgen bij Malkander regelmatig de vraag of er financiele tegemoetkomingen bestaan voor gemaakte kosten. Er bestaan verschillende opties. Daar gaan we op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze op in tijdens de digitale informatiebijeenkomst.

We bespreken de verschillende (financiële) regelingen waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. Mantelzorgers leren welke financiële regelingen er zijn, en waar zij mogelijk profijt van kunnen hebben. Zo kunnen zij met meer kennis hun belastingaangifte (laten) invullen of hun vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst wordt volledig betaald door Malkander om daarmee de gelegenheid te geven aan zoveel mogelijk mantelzorgers om deel te nemen. 

Aanmelden gaat digitaal via deze link  

Over de organisator

Malkander
Malkander helpt mensen en groepen mensen om elkaar te helpen, ook bemiddelen we in vrijwilligerswerk.Prettig samen leven. Veilig, gezond ...... Lees meer