Live Poets Society

Vrijzinnigen Ede

Details
Zondag 24 maart 2019 tussen 10:30 en 12:00
Afgelopen
Ericalaan 1
Ede, Nederland

Een duo door de wol geverfde muzikanten dat elkaar heeft gevonden op jacht naar het perfecte liedje.  Hun muziek laat zich het best omschrijven als soepel in het gehoor liggende akoestische popmuziek op het grensvlak van blues, folk, soul en americana.  

Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. Die sfeer kan steeds weer anders zijn, afhankelijk van publiek, voorhanden instrumentatie en de stand van de petten van de heren.
Echter niet alleen de sfeer en klankkleur zijn belangrijk. Tijdens de vele optredens de afgelopen jaren is gebleken dat het publiek ook de verhalen achter de liedjes waardeert. Door het verhaal achter het liedje te kennen word je als luisteraar nog meer meegenomen in gedachten en emoties, die uiteenlopen van buitengewoon alledaags tot heel specifiek en diep.   

In deze interactieve performance gaat Live Poets Society die dialoog aan. Wat zit er achter een liedje, hoe klinkt dat liedje dan, en wat triggert dat bij het publiek? En wat maakt dat weer los bij het duo, en hebben ze daar weer een bijpassend verhaal en liedje bij? Meer info: www.sugarbeat.nl/livepoetssociety facebook.com/livepoetssociety.nl

N.B. het leeuwendeel van de teksten van Live Poets Society is Engelstalig, al kruipen Nederlandstalige stukken en hertalingen langzaam het repertoire binnen.

Entree: uw vrijwillige bijdrage met een richtbedrag van €5,- wordt zeer op prijs gesteld.

Over de organisator
Vrijzinnigen Ede
Wij zijn een vrijzinnige geloofsgemeenschap met een breed, eigentijds aanbod op het gebied van spiritualiteit, religie en cultuur.... Lees meer