Entrede.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
entrEde: buurtplatform tussen spoorlijn & A12
Ook fan van entrEde.nl?
Ben je enthousiast over onze site, heb je een account en wil je dat nóg meer mensen weten wat er allemaal in Ede-Zuid tussen spoorlijn & A12 gebeurt? Nodig ze dan persoonlijk uit!

UitgelichtGids

Stichting Mantelzorgtrefpunt.nl is een stichting die Mantelzorgtrefpunten organiseert. Dit zijn ontmoetingsplekken waar mantelzorgers onder professionele begeleiding hun ervaringsverhalen met anderen delen en steun krijgen. Er zijn inmiddels 2 ontmoetingsplekken, een Mantelzorgtrefpunt in Lunteren en een Mantelzorgtrefpunt in Ede Veldhuizen-Keenhem.
Het Rode Kruis Ede is een van de 245 lokale afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis. Het Rode Kruis Ede staat ten dienste van de Edese gemeenschap op het gebied van Noodhulp en van Zelfredzaamheid. Maar liefst 125 enthousiaste mensen zetten zich daar geheel vrijwillig met hart en ziel voor in. Noodhulp omvat EHBO-inzet bij evenementen, het geven van EHBO-cursussen en een grote bijdrage aan het regionale NoodHulpTeam. Zelfredzaamheid helpt mensen zelfredzamer te worden in noodsituaties.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.